Що відомо про чоловіка з Козилівки, якого підозрюють у вбивстві односельчанки з інвалідністю

Що відомо про чоловіка з Козилівки, якого підозрюють у вбивстві односельчанки з інвалідністю

Зловмисника з с.Козилівка Холминської громади затримали

Попередня версія — забив до смерті. У такому тяжкому злочині підозрюють 45-річного козилівчанина. Однак слідчі дії ще тривають, зловмисника затримали, а місцеві жителі не можуть повірити, що зовні спокійна людина могла таке вчинити.

Спільні посиденьки

За інформацією поліції Корюківського району, про злочин стало відомо 28 квітня близько шостої ранку. Правоохоронці отримали повідомлення від мешканки Козилівки про те, що в будинку свого односельця вона виявила мертвою знайому жінку

Слідчо-оперативна група Корюківського райвідділу поліції на місці події одразу встановила особу зловмисника. Це був 45-річний місцевий мешканець, який під час розпивання з загиблою алкогольних напоїв завдав їй ударів по тілу, внаслідок чого та померла. У скоєному чоловік зізнався поліцейським.

У селі люди досі не можуть повірити в те, що відбулося. Це стало справжнім шоком для них тому, що раніше їхній односелець ніколи не був помічений за рукоприкладством, тим паче учасником бійок.

Що розповіли місцеві

У старостаті розповіли, що підозрюваний живе в Козилівці давно. Приїхав із ріднею із Закарпаття ще в дитячі роки. Нині йому сорок п’ять, має ІІ групу інвалідності через отриману колись травму. До минулого року доглядав свою дружину, яка теж мала інвалідність. У чоловіка є заміжня донька та внук.

Односельці не приховують, що з минулого року, коли його дружина померла, затриманий причастився до оковитої. Компанію йому часто складала місцева 73-річна односельчанка, яка навідувалася до нього додому. Один із таких візитів і став фатальним для неї.

У старостаті зазначають, що загибла мала інвалідність через психічну хворобу, була некривдною, з людьми жила мирно. В жінки власної сім`ї не було, проживала з племінницею, яка за нею наглядала. Поховали загиблу 29 квітня.

Затриманому чоловікові повідомили про підозру у скоєнні злочину. Слідчі розпочали досудове розслідування за частиною 1 статті 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство), яка передбачає позбавлення волі до 15 років. Підозрюваному обрали запобіжний захід — тримання під вартою.

Понравилась статья? Поделиться с друзьями:
Новини Чєрнігова